5 میلیون هوادار تورک قشقایی تراختور

TIRAXTURUNQ 5 MILYON QAŞQAILI YARDIMÇILARI

5 میلیون هوادار تورک قشقایی تراختور

TIRAXTURUNQ 5 MILYON QAŞQAILI YARDIMÇILARI

آیران آشی

آش دوغ یکی ازآشهای معروف و خوشمزه، تو مناطق مختلف آذربایجان تغییراتی تو مواد و طرزتهیه ش وجود داره ، اگه گذرتون به سرعین افتاده باشه حتما " ازآش دوغهای خوشمزه اونجا خوردین ، روشی رو که براتون می نویسم یکی ازخوشمزه ترین رسپی های آش دوغه.

 


مواد لازم

نخود: یک لیوان

سبزی : نیم کیلو شامل گشنیز و شوید به نسبت مساوی

سبزی سیر تازه درصورتیکه فصلش باشه یا تو فریز داشته باشید: حدودا": یک لیوان (وجودش اجباری نیست )

سیر رنده شده : یک بوته درشت

برنج آش : یک پیمانه

دوغ : دو لیتر

آب مرغ : یک لیتر

نمک و روغن : خیلی کم

پیاز ریز شده : ۲ عدد

 

طرز تهیه

نخود رو ۲۴ ساعت خیس کنید بعد بپزید

برنج رو حداقل ۴ ساعت خیس کنید.

پیاز رو تو روغن تفت بدید تا طلائی بشه ، اب مرغ و نخودرو بهش اضافه کنید و بزارید یه جوش بزنه بعد سبزی ، برنج و سیر رو اضافه کنید و اجازه بدید تا برنج پخته شده و شکفته بشه

سپس دوغ رو بریزید ، بعد ازاین مرحله باید مدام آش رو هم بزنید تا زمانی که بجوشه ، وقتی جوشید اماده سروه ، اگه هم نزنید دوغ میبره و دلمه میبنده. توجه داشته باشید که آش باید رو حرارت متوسط جابیفته.

تو بعضی مناطق برای جلوگیری ازدلمه شدن دوغ ، بهش تخم مرغ اضافه میکنن ، من این روش رو اصلا دوست ندارم چون بوی تخم مرغ مزه آش رو به هم میزنه .

درانتها نمک آش رو تست کنید ( بخاطر دوغ نمک کمی مصرف میشه ) و بعد نوش جونتون


http://vszf.persianblog.ir/post/246/

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد