5 میلیون هوادار تورک قشقایی تراختور

TIRAXTURUNQ 5 MILYON QAŞQAILI YARDIMÇILARI

5 میلیون هوادار تورک قشقایی تراختور

TIRAXTURUNQ 5 MILYON QAŞQAILI YARDIMÇILARI

سفر به اصفهان / آغاز مسابقات لیگ دسته اول فوتبال

سفر به اصفهان / آغاز مسابقات لیگ دسته اول فوتبال

اختصاصی / عزم هوادران تراکتور برای حضور در اصفهان

به دنبال حضور چشمگیر و فوق العاده هواداران تراکتور سازی در انزلی این بار عاشقان تیم تصمیم گرفته اند در هفته یازدهم و در شهر اصفهان و در پیکاری سخت برابر تیم سپاهان یار دوازدهم تیم بوده و به اصفهان و همگان درس هواداری بیاموزند.

دوستانی که مایل باشند میتوانند با شماره تلفن زیر تماس گرفته و ثبت نام نمایند.

شماره تلفن رزرو : 09149120182

مبلغ : 35000 تومان (رفت و برگشت با اتوبوس های ویژه) + صبحانه و نهار و شام

زمان و ساعت حرکت : حرکت در تاریخ شنبه 88/7/18 و ساعت حرکت طی روزهای اینده و از همین سایت اعلام خواهد شد. 


آغاز مسابقات لیگ دسته اول فوتبال

فریاد دوباره دوپینگ، تبانی و ناداوری در مستطیل سبز؟
مسابقات لیگ دسته اول فوتبال از فردا آغاز می‌شود و این در حالی است که در سال‌های گذشته مشکلاتی از قبیل دوپینگ، ناداوری و تبانی وجود داشت.فوتبال باشگاهی در ایران از سال 1349 شروع به فعالیت کرد. البته قبل از آن نیز شناخته شده بود، اما به عنوان تیم‌های باشگاهی و لیگ فعالیت نداشت. 3 سال بعد در سال 1352 لیگ با نام تخت جمشید آغاز به کار کرد و تا زمان جنگ تحمیلی برابر عراق نیز این رقابت‌ها ادامه داشت تا اینکه در سال 1364 با عنوان جدیدی بنام جام قدس فعالیت دوباره فوتبال باشگاهی آغاز شد.
رقابت‌های جام آزادگان از سال 1369 پس از جام قدس شروع به فعالیت کرد، زمانی که ناصر نوآموز، ریاست فدراسیون فوتبال را بر عهده داشت. تیم پاس با 2 بار قهرمانی در سال‌های اول و دوم این رقابت‌ها و همچنین قهرمانی در مسابقات باشگاه‌های آسیا توانست چهره قدرتمندی در فوتبال ایران از خود به نمایش بگذارد.
سایپا نیز با 2 بار قهرمانی در این رقابت‌ها در سال‌های 1371 و 1372 توانست خود را یکی از تیم‌های مدعی در فوتبال ایران معرفی کند. این رقابت‌ها با 4 قهرمانی پرسپولیس در سال‌های 1373، 74، 76، 77 و 2 بار قهرمانی استقلال در سال‌های 1375 و 78 به کار خود پایان داد و تا برای حرفه ای شدن فوتبال لیگ برتر از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کند و لیگ دسته اول به معنای واقعی از این زمان بود که با تقسیم بندی منسجم تیم‌ها شروع به کار کرد.
*لیگ دسته اول، مسابقاتی زیر سایه لیگ برتر
رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال که زیر نظر کمیته مسابقات فدارسیون فوتبال قرار دارد که با حضور 28 تیم‌ در 2 گروه 14تیمی برگزار می‌شود و در پایان تیم‌های اول هر گروه به طور مستقیم به رقابت‌های لیگ برتر راه خواهند یافت و برنده تیم‌های دوم هر گروه پس از برگزاری دیدار رفت و برگشت به لیگ برتر صعود خواهد کرد. 2 تیم پایانی هر گروه نیز به لیگ دسته دوم سقوط خواهند کرد.
مسابقات لیگ دسته اول فصل 89-88 با 28 تیم شامل: 21 تیم باقیمانده از رقابت‌های فصل گذشته لیگ دسته اول به همراه 4 تیم مس سرچشمه کرمان، فولاد نوین اهواز، کاوه تهران و نفت تهران که از لیگ دسته دوم صعود کرده‌اند و 3 تیم سقوط کننده پیام مشهد، داماش گیلان و برق شیراز از لیگ برتر از تاریخ 10 مهرماه آغاز خواهد شد.
در آستانه شروع مسابقات لیگ دسته اول فوتبال باید از تجارب فصول گذشته استفاده کرد و برای حل مسائل و مشکلات اقدامات اساسی را انجام داد.

*کمبود نظارت و مشکلات داوری در لیگ دسته اول
لیگ دسته اول فوتبال ایران به علت اینکه کمتر مورد توجه رسانه‌ها و مطبوعات قرار می‌گیرد از لحاظ برنامه‌ریزی و نظارت داوری بر بازی‌ها مشکلات زیادی دارد و هر ساله از گوشه و کنار خبرهای حاشیه ای بسیاری در این زمینه به گوش می‌رسد اگر چه با وجود گذشت زمان هنوز چاره و تدبیر درستی برای حل مشکلات گرفته نشده است.
بحث داوری در فوتبال ایران به ویژه در لیگ برتر به یکی از معضلات تبدیل شده و اکثر مربیان از این موضوع ناراضی هستند.
نادر دست‌نشان یکی از مربیان فوتبال ایران که سال گذشته هدایت تیم استیل‌آذین را بر عهده داشت و امسال تیم نساجی قائمشهر را در لیگ دسته اول هدایت می‌کند، در خصوص داوری می‌گوید: مسئولان فوتبال اعلام می‌کنند که به علت کمبود بودجه نمی‌توانند حقوق داوران را افزایش دهند و زمانی که پول در اختیار نباشد نظارت خوبی هم بر بازی‌ها صورت نمی‌گیرد. فکر کنم باید کار اساسی صورت گیرد و بودجه برگزار کننده بازی‌ها را افزایش داد.
وی می‌افزاید: اگر بحث مالی و نظارت‌ها تقویت نشوند، باید فدراسیون را مقصر دانست. لیگ دسته اول از این مسائل بیشتر متضرر شده و داورانی که برای مسابقات این لیگ انتخاب می‌شوند جوان و کم‌تجربه هستند.

*نبود امکانات و ورزشگاه‌های مناسب برای برگزاری مسابقات دسته اول
ورزشگاه‌های تیم‌های شرکت کننده در لیگ دسته اول از امکانات و کیفیت لازم برخوردار نیستند. باشگاه‌های حاضر در لیگ دسته اول ورزشگاه اختصاصی ندارند و حتی زمین چمن استاندارد نیز ندارند. بازیکنان با مشکل چمن مواجه هستند و از این روند شکایت دارند.
حمید نشاط‌جو، دروازه‌بان تیم استیل‌آذین که فصل گذشته در لیگ دسته اول فوتبال بازی می‌کرد، در خصوص تفاوت لیگ برتر با لیگ دسته اول خاطرنشان کرد: بازی کردن در لیگ برتر به مراتب بهتر و آسان‌تر از لیگ دسته اول است، زیرا در لیگ یک به علت نامناسب بودن زمین هاتوپ تغییر جهت داده و تشخیص جهت توپ دشوار است.

*پوشش نامناسب رسانه‌ای از مسابقات دسته اول
مسابقات لیگ دسته اول به علت عدم پوشش رسانه‌ها و مطبوعات مورد توجه مردم و مربیان تیم ملی قرار نگرفته است و مربیان تیم‌های لیگ دسته اول به دنبال پوشش این نقص هستند و خواستار توجه بیشتر مطبوعات و رسانه‌ها به این لیگ هستند.
برای حل این مشکل می‌طلبد که مسئولان فدراسیون فوتبال ایران قراردادها و طرفه های جدیدی را با صدا و سیما برای پوشش مسابقات حساس لیگ دسته اول منعقد کنند چرا که پوشش مسابقات فوتبال برای باشگاه های رسمی و کسانی که برای صعود به لیگ برتر تلاش می کنند امری ضروری به نظر می‌رسد.
باید پذیرفت که نمی توان یک تیم لیگ دسته اولی را تیمی آماتور خواند چرا که آنها علاوه بر اینکه شانس صعود به لیگ برتر دارند،‌ حتی در مسابقات جام حذفی نیز می توانند برابر قطب های بزرگ فوتبال کشور صف آرایی کرده و گاهاً شاهد بوده ایم که همین تیم ها توانسته اند تیم های بزرگ را متوقف کنند، بنابراین نباید نگاهی ابتدایی به آنها داشت و رسانه ملی باید توجهی حرفه ای به تیم های حاضر در مسابقات دسته اول ایران داشته باشد.

*دوپینگ، مسئله‌ای که نباید نادیده گرفته شود
از دیگر موضوعاتی که همیشه در لیگ دسته اول مطرح بوده و از سوی افراد مختلف بیان شده؛ بحث دوپینگ بازیکنان در این سطح از فوتبال ایران است.

حث دوپینگ از مباحثی است که در بیشتر مواقع صدای
مسئولان تیم‌های سالم را درآورده است. متأسفانه نبود گوش شنوا و با بی توجهی عمدی یا غیر عمدی برخی مسئولان بیش از گذشته به حساسیت‌ها و شائبه ها افزوده است.
البته به این دلیل که در بالاترین سطح فوتبال ایران یعنی لیگ برتر هم آزمایش تصادفی دوپینگ چند هفته یک‌بار رخ می‌دهد، خود به خود این انتظار که در لیگ دسته اول آزمایش دوپینگ جدی گرفته شود، امری دور از انتظار است.
با این حال و با توجه به این موضوع که دوپینگ امری اجتناب ناپذیر در ورزش و به‌خصوص در فوتبال است، از مسئولان فدراسیون فوتبال که مسئول تأمین سلامت و امنیت در تمام لیگ‌های فوتبال ایران و در همه رده‌های سنی هستند، انتظار می‌رود با رسیدگی به این امر خطیر در حیطه لیگ دسته اول فوتبال ایران، برای همیشه این معضل را در فوتبال ایران محو کنند تا در این عرصه همگان شاهد رقابتی سالم و کاملاً ورزشی باشند.
با توجه به اینکه بحث دوپینگ در جای جای ورزش ایران رخنه کرده و در بعضی مواقع شاهد دوپینگی بودن ورزشکاران ایران در رقابت‌های بین‌المللی نیز هستیم، بررسی این موضوع شاید در این سطح از فوتبال چندان جدی به نظر نرسد، اما هنگامی که تیم‌ها برای ورود به این مسابقات هزینه‌های هنگفتی را متحمل می‌شوند، می‌طلبد تمام مسئولان امر از جمله کمیته ضد دوپینگ و کمیته پزشکی با ورود به لیگ دسته اول سلامت این لیگ را برای همیشه بیمه کنند.

*تبانی؛ پدیده ای نامحسوس، اما امکان پذیر
موضوعی جالب، اما همیشه غیر قابل پیگیری. تبانی، دیرهنگامی است که از سوی مسئولان لیگ دسته اول مطرح شده و جنجال‌هایی را ایجاد کرده است. این موضوع در سال‌های گذشته از سوی افراد مختلف مورد توجه قرار گرفته است.
در پایان دهه 70 و با آغاز فصل جدیدی در فوتبال ایران، لیگ دسته اول موسوم به آزادگان، حرفه‌ای شد تا لیگ‌های پایین‌تر حداقل از لحاظ اسمی به یک رده بالاتر برسند.
پس از آغاز لیگ برتر و متمرکز شدن تمام مسئولان، رسانه‌ها، هواداران و همه و همه بر این مسابقات خود به خود سایه سنگینی روی لیگ دسته اول پهن شد تا حتی تبانی هم زیر این سایه گم شود.
نکته جالب این بود که عوامل تیم‌ها در بعضی اوقات به این موضوع معترض می شدند، اما هیچ‌گاه این موضوع با مدرک اثبات نشد تا همچنان تبانی موضوعی داغ در لیگ دسته اول فوتبال ایران بماند.
برای اثبات این ادعا می‌توان به تجربه تلخ باشگاه نفت آبادان اشاره کرد که بحث تبانی برای ماه‌ها فوتبال ایران را فرا گرفت.
آبادانی‌ها معتقد بودند تیم‌های راه‌آهن و شهید قندی یزد که حالا دیگر پرونده‌اش بسته شده، کارهایی را انجام دادند تا صعود تیم محبوبشان به لیگ برتر یک سال به تاخیر بیفتد.
با این حال با پیگیری مسئولان تیم صنعت نفت این تیم به لیگ برتر بازگشت و موجی از شادی را برای مردم فوتبال دوست آبادان به راه انداخت.

به هر حال از فردا مسابقات لیگ دسته اول آغاز می‌شود و امید است که در این دوره از مسابقات با نظارت بیشتر و برنامه ریزی های منسجم تر مشکلات گذشته دیگر تکرار نشوند و فوتبالدوستان شاهد فوتبالی جذاب و سالم باشند؛ اگر چه هیچ گاه تبانی قابل اثبات نیست.

برنامه بازی های تیمهای تبریز :

پنجشنبه16/7/88-هفته اول-ساعت 15:30

شهرداری تبریز-تربیت یزد- زمین اختصاصی تراکتور سازی
سیف الله پور-تورماری-عطایی-مستقیم-ناظر:پورهادی

جمعه17/7/88-هفته اول-ساعت 15:30

آلومینیوم اراک(شن سا اراک)- گسترش فولاد تبریز -امام خمینی-اراک
ارغوانی-داعی-شیروانی-آسنجرانی-ناظر:محمدریاحی

پتروشیمی تبریز-مس سرچشمه کرمان- ورزشگاه اختصاصی پتروشیمی
ساعدی-اسعدی-عیوض محمدی-جواد معتمدی-ناظر:پورهادی

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد