5 میلیون هوادار تورک قشقایی تراختور

TIRAXTURUNQ 5 MILYON QAŞQAILI YARDIMÇILARI

5 میلیون هوادار تورک قشقایی تراختور

TIRAXTURUNQ 5 MILYON QAŞQAILI YARDIMÇILARI

مرمت خانه میرزا جهانگیرخان قشقایی در دهاقان

ائشیتدیگمه گؤره بو خبر  یالان بیر خبر دیر  و


جهانگیرخان قاشقایی بو شهرده ائوی یوخموش!!


و بو بیر نظر:

سلام
در مورد این متن باید بگم که شهر دهاقان اندازه یه روستا هم نیست - تازه اصلا حکیم جهانگیر خان قشقایی که از اجداد من می باشند مدت بسیار کوتاهی در دهاقان بودند آن هم در سیاه چادر قشقایی و این حرف هم یک حرف غیر اصولی است که شهردار دهاقان عرض کرده اند - این شهردار دهاقان خیلی دوست داره که حکیم جهانگیر خان قشقایی  که از طایفه درشوری و تیره جانبازلو  هست رو از مردم دهاقان معرفی کند
راستی روحش شاد و یادش گرامی واقعا حکیم بزرگمردی است  . هر هفته در تخت فولاد اصفهان به آرامگاه ایشان  می روم

شهردار دهاقان:
دهاقان قابلیت تبدیل شدن به منطقه گردشگری را دارد

خبرگزاری فارس: شهردار دهاقان گفت: این شهرستان می‌تواند به عنوان یک شهر نمونه گردشگری به حساب آید.


به گزارش خبرگزاری فارس از دهاقان، شهاب ثابت راسخ صبح امروز در بازدید از نحوه مرمت خانه میرزا جهانگیرخان قشقایی در دهاقان اظهار داشت: همه مردم می‌دانند که آثار باستانی و بناهای تاریخی زیادی در شهر دهاقان وجود دارد از جمله مسجد میر که بر اساس مطالعات سازمان میراث فرهنگی استان، قدمت آن به اواخر دوره سلجوقی و اوایل دوره ایلخانی می‌رسد و همچنین منزل حکیم جهانگیرخان قشقایی که از بزرگان کشورمان است.
وی افزود: در مورد منزل حکیم جهانگیرخان قشقایی شهرداری نسبت به تملک آن اقدام کرده و عملیات احیا و مرمت آن را در دست اجراست که از آثار ارزشمند تاریخی شهر است.
شهردار دهاقان تصریح کرد: همچنین مسجد میر و یا مقبره سلطان محمد به عنوان یک اثر تاریخی دیگر دارای سنگ نوشته‌ای است که سال 755 هجری قمری بر آن حک شده است.
وی ادامه داد: قدیمی‌ترین قسمت محله دهاقان معروف به قلعه بوده است که به تدریج با گسترش جمعیت، دهاقان وسعت یافته و کم‌کم به شکل کنونی درآمده است که درصدد هستیم شکل اصلی آن را حفظ کنیم.
ثابت راسخ اضافه کرد: دروازه چهل دختران (محله نو)، دروازه پینه دوزان، قمشه، محل پایین، سادات و دروازه چی نیز در گذشته به هنگام شب بسته می‌شد و نگهبان به حفاظت از شهر می‌پرداخت، پل قدیمی سطل که نقش انتقال آب از روی رودخانه را انجام می‌داد و بازار قدیمی از آثار باستانی دیگر شهرستان دهاقان هستند.
وی خاطرنشان کرد: با احیا و مرمت این آثار یاد شده می‌توان در کنار جاذبه‌های طبیعی مانند دشت لاله‌های واژگون دهاقان در منطقه آستانه نسبت به جذب گردشگران داخلی و خارجی اقدام کرد.

ثابت راسخ بیان داشت: از طرف شهروندان فهیم و میهمان‌نواز شهر دهاقان از هم‌میهنان و هم استانی‌ها برای بازدید از شهر دهاقان دعوت به عمل می‌آورم.


http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8810100092

نظرات 3 + ارسال نظر

سلام
در مورد این متن باید بگم که شهر دهاقان اندازه یه روستا هم نیست - تازه اصلا حکیم جهانگیر خان قشقایی که از اجداد من می باشند مدت بسیار کوتاهی در دهاقان بودند آن هم در سیاه چادر قشقایی و این حرف هم یک حرف غیر اصولی است که شهردار دهاقان عرض کرده اند - این شهردار دهاقان خیلی دوست داره که حکیم جهانگیر خان قشقایی که از طایفه درشوری و تیره جانبازلو هست رو از مردم دهاقان معرفی کند
راستی روحش شاد و یادش گرامی واقعا حکیم بزرگمردی است . هر هفته در تخت فولاد اصفهان به آرامگاه ایشان می روم

م - شعبانخانی 1392/10/06 ساعت 02:07 ب.ظ

گیرم پدر تو بود فاضل ----از فضل پدر تو را چه حاصل؟ فکر نمیکنم تو اجدادت را بشناسی. دهاقان امروزه یک شهرستان است و بسیاری از ما قشقائیها درآن سکونت داریم اگر نمیدانی بدان که مادر او دهاقانی بوده است و بیشتر اهالی قدیمی قشقائی بوده اند که سکونت کرده اند.برو اجدادت را پیدا کن که تربیتت کنند.اگر حرفی داری خودت را معرفی کن.من کشگولی هستم.

30نا 1395/01/17 ساعت 11:21 ق.ظ

فکر کنم جناب نویسنده هنوز هم در چادر زندگی می کنند.
اولا آنروز که اجداد گرامی شما و همچنین مردمان روستاهای اطراف حتی مردمان شهرستانهای کنونی که حالا اسم و رسمی دارند برای تامین معاش زندگی خود به بازار دهاقان می آمدند و حتی تاجران از یزد اصفهان چهار محال و.... برای تجارت به بازار بزرگ دهاقان می آمدند. شما کجا تشریف داشتین که حالا اظهار نظر می کنید در ثانی تمام اسناد مربوطه موجود می باشد که مادر حکیم جهانگیر خان از خان زادگان دهاقانی بوده است.

سعی کنید هیچ حرفی را بدون مطالعه و تحقیق نزنید.

ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد